Ann Therese Haugen

 meg.jpg

Ann Therese eier og driver Scraphaugen til daglig. Hun er 33år, utdannet næringsmiddelteknolog og gift med Bjørn. Sammen har de Marthe f. 1998, Stine f. 2000 og Hannah f. 2005 og lille Ola f 2008 

Ann Therese har drevet med kort og stempling siden 1999. Det ble etterhvert noen hundre stempler i samlinga. Sammen med Hilde drev de litt på med dette i Bergen. Etterhvert fikk hun øynene opp for Scrapbooking, selv om hun har drevet med dette i enklere format i over 15 år. Nyere Scrapbooking ble et begrep da lille Hannah ble født. Og da var hun hekta på det, og satt natt og dag. Tilbudet på utstyr var derimot så dårlig her i Bjugn, så hun bestemte seg i Januar 2006 for å starte egen butikk. Den var oppe å gå 2 mnd etterpå. Snikkarboden til mannen ble omgjort til Scrappebutikk, første halve lokalet, men nå er den i hele boden. Nå høsten 2009 utvides butikken med et påbygg for å få plass til alle varer og ha stlrre kurs lokale. Scrapbooking har etterhvert blitt en hverdag, og selv om det ikke er et levebrød enda., så er det håpet.

Inspirasjon finner Ann Therese fra Internett, blader, bøker, andre designere og ikke minst reklamer på Tv og i blad. hun suger alt til seg, og skriver ofte ned ideer, men så er ikke tiden alltid like medgjørlig. Håper at disse Designsidene, Forum og galleri kan inspirere mange til å starte med hobbyen, til å fortsette og få masse nye ideer.